on- en offline

samenbrengen

Ook uw website behoort tot uw huisstijl

Website

 

Het aanbieden van websites doen wij volgens het wereldwijde Nettl concept. Wat bijzonder is, we zijn een webstudio met een eigen grafische productie.

Een studio die websites maakt en een eigen productie heeft voor drukwerk, printwerk en sign. Dat zijn wij, Nettl Amsterdam Zuidoost. Je ziet vaak bij bedrijven die websites bouwen, de kennis op het gebied van drukwerk wat beperkt is. Wij zijn juist heel goed in het adviseren en produceren op deze gebieden. Ons doel, de klant ontzorgen op het gebied van on en offline communicatie. Van een simpele informatieve responsive website, tot websites die we kunnen koppelen aan uw boekingssysteem.

Het bouwen van een website is vergelijkbaar met het bouwen van een auto. Voordat je kan beginnen, zal de auto getekend moeten worden. Maar waar wordt de auto voor gebruikt? Off-road, F1 of een golfkarretje? De enige overeenkomst zijn het stuur en de 4 wielen. Daarna houdt het vergelijk wel op. Dit verschil vind je ook terug in webdesign en websites bouwen. De techniek, onderhuids verstopt, maakt de website werkbaar en bepaalt ook hoe snel en veilig u door de bocht kunt.

Om snel te vergeten.

HTML, codes, PHP, MySqll, Javascript, Ajax, SSL en nog veel meer technieken vormen de basis van de site. Voor elke beweging, actie, doorlink of button moet een stukje script worden gemaakt. Wilt u een CMS of een eenvoudige site met meerdere pagina's? Wilt u door Google gevonden worden of bent u al tevreden met een eenvoudig online bestelformulier? En zo'n webwinkel, ook handig, maar hoe "knoop" je nu een betalingssysteem aan uw website. Het is net als bij een auto. Laat de motorkap dicht, vul hem zelf met benzine en u kunt aan de slag. Wij zorgen ervoor dat u in beweging komt en vooral blijft.