digitaal

drukken / printen

Digitaal drukken / printen in zwart of kleur!

Sinds 2006 beschikken we over digitale drukpersen / printers. Wij hebben altijd de nieuwste technieken in huis. Grootformaat printen doen wij ook in eigen huis.

Onze digitale drukpersen / printers kunnen in principe alle papiersoorten verwerken die er zijn. We experimenteren graag en zoeken grenzen op. In onze eigen uitgebrachte papiercatalogus vindt u een selectie van wat er allemaal mogelijk is.

Een voordeel van het digitaal drukken / printen, is de zeer korte levertijden die gerealiseerd kunnen worden, maar ook de lage startkosten ten opzichte van offsetdruk. Het personaliseren van uw drukwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Maar ook bv boeken in kleine oplages lenen zich ideaal voor deze techniek. De kwaliteit, papierregistratie en kleurconsistentie zijn inmiddels op een niveau dat deze zich met offsetdruk laat meten.

Zwart/wit

De Canon vp6160 ultra zwart/wit digitale drukpers / printer kan gramsgewichten van 50- tot en met 300 grams verwerken op ultra hoge snelheid. Drukkwaliteit is nagenoeg gelijk aan offset. Het maximale papierformaat van deze machine is 320x487 mm. Diverse papiersoorten zijn mogelijk, zoals 50 grams papier tot dik 300 grams sulfaatkarton, maar ook papiersoorten met een relief erin. De zwarting en registratie van deze machine liggen gelijk aan offsetdruk. Deze machine wordt veel ingezet voor het digitaal drukken / printen van boeken. Maar denk ook aan allerlei andere soorten producten die in zwart/wit vervaardigd moeten worden, zoals lesmateriaal, syllabussen, personaliseren van brieven enz. Deze digitale drukpers / printer behoort tot de top in zijn klasse.

Kleur

Voor digitaal drukken in kleur beschikken we over een Canon Imagepress 6010vp en een Canon C700. Alle machines kunnen materiaal verwerken van 70- tot en met 350 grams, op het maximale formaat van 330 x 487mm (maximaal beeldformaat 325 x 475 mm). Er zijn diverse soorten papier mogelijk, waarvan u selectie terug vind in onze papiercatalogus. Voorbeelden als offset papiersoorten alsmede gestreken papiersoorten, maar denk ook aan speciale toepassingen als polyester, zelfklevend, calco, enz. Ook kunnen we enveloppen digitaal bedrukken, bv personaliseren, zodat u geen adresstickers meer op een envelop hoeft te plakken, maar ook als u deze in een kleine oplage nodig heeft.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bepsreken en inzage te geven in onze papiercatalogus, die de grote variëteit aan papiersoorten weergeeft die onze digitale drukpersen kunnen verwerken.